Brandwachten inhuren

Onze brandwacht specialisaties

Brandwacht Specialisaties

Mangatwacht/Gasmeten

Een Brandwacht werkt vaak in besloten ruimten, deze brandwachten staan dan vaak bekend als Mangatwachten. Dit kunnen afgesloten ruimtes zijn, maar ook putten, kelders en afgravingen kunnen als besloten ruimte aangemerkt worden. De brandwacht die hierbij werkt dient een certificaat buitenwacht/mangatwacht te hebben. Hij zal toezicht houden op veiligheid, gezondheid en welzijn. De besloten ruimte wordt gemeten op aanwezigheid van gevaarlijke gassen of stoffen en op het juiste zuurstofpercentage.

Deskundig Leidinggevende Projecten

Wanneer er gewerkt wordt in of met vervuilde grond of vervuild water dan moet volgens de huidige regelgeving een Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP) continue bij de werkzaamheden aanwezig zijn. Bij werkzaamheden in of met vervuilde grond, (grond)water of baggerspecie dienen Deskundig leidinggevenden op een project over voldoende kennis te beschikken op het gebied van veiligheid, gezondheid en arbeidshygiëne. U kunt onze DLP-ers inhuren, maar ook kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het schrijven van de benodigde V&G plannen, de T&F klasse berekening en desgewenst het schrijven van het saneringsplan.

Brandwacht Specialisaties

Wij voorzien u van brandwachten met verschillende specialisaties passend bij uw situatie en opdracht. Neem vrijblijvend contact met ons of de HOS Safety Group op voor meer informatie over onze brandwacht specialisaties.

HOS Brandwachten - industrieel brandwacht - rijksgedilpmeerde brandwacht - brandwachten inhuren - brandwacht specialisaties - mangatwacht - offerte aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden?

Vraag hier meer informatie aan over onze werkzaamheden die wij uitvoeren met onze bedrijven. Daarnaast kunt u de HOS Safety Group, HOS Brandwachten en HOS Veiligheidskundigen dagelijks telefonisch bereiken.

    Scroll naar boven