Over ons

Wat kunt u van ons verwachten?

HOS Brandwachten levert Rijksgediplomeerde, Industriële en brandwacht specialisaties aan multinationals en het MKB. Elke klant is voor ons net zo belangrijk en krijgt de aandacht die hij verdient. Onze waarborging van de veiligheid is maatwerk voor elke klant, met onze kennis, ervaring en flexibele opstelling.

Onze mensen beschikken over ruime kennis, ervaring en een groot netwerk binnen de branches. Deze kennis, ervaring en ons netwerk zetten we dan ook voor u in om uw organisatie veilig te houden. We denken, kijken en handelen met u mee en zullen u informeren over te behalen efficiencyslagen om daarmee tijd en geld te besparen voor uw organisatie!

HOS Brandwachten is onderdeel van de HOS Safety Group

HOS Safety Group

HOS Safety Group als uw samenwerkingspartner

De HOS Safety Group is een netwerk van bedrijven die er naar streven gezamenlijk de veiligheid op de werkvloer te waarborgen en het veiligheidsbelang binnen organisaties te verhogen. Als nieuwe groep werken wij onder één vlag om saamhorig en verbonden ons werk uit te voeren. Hierbij speelt het delen van kennis en ervaring een belangrijke rol.

Wat is de HOS Safety Group

Wij zijn in 2023 in het leven geroepen om als groep, onder één vlag, te streven naar een optimale waarborging van de veiligheid op de werkvloer van onze opdrachtgevers. Ontstaan uit HOS VeiligheidsCombi en Brandwacht Online, dus met jaren aan ervaring en kennis.

Dankzij onze landelijke dekking van veiligheidsspecialisten weten wij onze klanten op snel en persoonlijk van een oplossing te voorzien. Het waarborgen van de veiligheid bereiken we met onze kenmerken die centraal staan in onze dienstverlening.

Onze kenmerken

Scroll naar boven