Brandwachten inhuren

Onze brandwachten waarborgen uw veiligheid!

Welke brandwachten kunt u inhuren?

Wij kunnen u voorzien van verschillende soorten brandwachten, elk met hun eigen specialisatie, kennis en ervaring. Welke brandwacht u nodig heeft is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Afhankelijk van uw situatie en project kunnen wij u voorzien van Industriële brandwachten, Rijksgediplomeerde brandwachten of brandwachten met een specialisatie zoals het werken in een besloten ruimte of mangat. 

Wij leggen u graag verder uit wat het verschil is tussen de soorten brandwachten, welke werkzaamheden zij uitvoeren en wanneer het inhuren van een brandwacht wettelijk verplicht is. Wilt u daarnaast meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag om een offerte op maat.

Onze Brandwachten

Rijksgediplomeerde Brandwachten

Een rijksgediplomeerde brandwacht heeft de volledige brandweeropleiding gevolgd binnen een brandweerkorps of een rijks-erkende opleidingsinstantie. Hij of zij is in het bezit van een diploma Manschap A of hoger.

HOS Safety Group - HOS Brandwachten - Brandwachten inhuren

Industrieel Brandwachten

Een industriële brandwacht heeft zijn papieren gehaald door middel van het succesvol afronden van een cursus, zonder praktijkervaring. Deze brandwachten houden voornamelijk toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en objecten met verhoogd risico.

HOS Safety Group - HOS Brandwachten - Brandwachten inhuren

Brandwacht Specialisaties

Er zijn verschillende soorten brandwacht specialisaties, die nodig zijn afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werken in een besloten ruimte, dan moet u gebruik maken van een gespecialiseerde mangatwacht.

HOS Safety Group - HOS Brandwachten - Brandwachten inhuren

Wilt u meer informatie ontvangen over onze brandwachten?

Wij helpen u graag met al uw vragen over onze werkzaamheden of onze brandwachten. U kunt daarom hier vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Daarnaast kunt u ons, de HOS Safety Group en HOS Veiligheidskundigen dagelijks bereiken. Wij raden aan dit telefonisch te doen om direct antwoord te krijgen op uw vraag.

    Scroll naar boven